Neerslag in aanpassen

volgende
mm per uur

Weerslag mededeling

Hoe is de actuele radar in Europa? Europa in breedbeeld!
Zonbeelden? De actuele zonbeelden van Europa!

regen

zon & wolken

Radar Europa

Delen

Weerfoto's

#luiten, #klmopen, #weerslag, #rotterdam, #holland, #weerslag,

Weersverwachting Nederland van 26 september 2022

Perioden met regen en buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vanavond] is het half tot zwaar bewolkt en regent het in het oosten enige tijd. Van het westen uit trekken talrijke buien binnen, in de kustprovincies mogelijk met onweer en kleine hagel. Boven land staat er een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke richting. Langs de westkust staat er een vrij krachtige tot krachtige, langs de zuidwestkust mogelijk harde wind uit het noordwesten, 6-7 Bft. Langs de zuidwestkust zijn dan bij buien ook windstoten rond 70 km/uur mogelijk.

[Komende nacht] trekken er talrijke buien over het land. Vooral in de westelijke provincies valt er plaatselijk veel regen en is er kans op onweer en kleine hagel. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. Boven land staat er een zwakke tot matige wind uit een westelijke richting. Langs de kust staat er een krachtige noordwestenwind, 6 Bft. Langs de zuidwestkust kan de wind eerst nog hard zijn, windkracht 7, en zijn bij buien nog steeds windstoten rond 70 km/uur mogelijk.

[Morgenochtend] is het zwaar bewolkt en komen er veel buien voor met vooral in het westen en zuidwesten veel regen. De westelijke wind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de zuidwestkust krachtig, 6 Bft.

[Morgenmiddag] is er veel bewolking en houden de buien aan, plaatselijk met onweer en/of kleine hagel. De maximumtemperatuur ligt op 12 à 13°C. De westelijke wind is matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig tot krachtig.

[Morgenavond] blijven de buien vooral in het zuiden en westen aanwezig, plaatselijk met onweer en/of kleine hagel. Elders nemen de buien geleidelijk in aantal en intensiteit af en wordt het op steeds meer plaatsen droog. De wind neemt in de loop van de avond overal sterk af.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Verwachte neerslag en zon komende 14 dagen (de pluim)

Regenverwachting Zonverwachting

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
11,6 13,0 10,7
Max. wind
57km/h (7Bft)

Temperatuur
Windkracht
Windstoten
Zicht
Waarschuwingen

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Landelijke verwachting komende 6 dagen.

di 27 sep 2022 wo 28 sep 2022 do 29 sep 2022
image description image description image description
Max℃ 12 13/14 13/14
Min℃ 9 6/7 5/7
vr 30 sep 2022 za 1 okt 2022 zo 2 okt 2022
image description image description image description
15/16 15/17 16/18
6/8 10/12 11/13