Neerslag in aanpassen

volgende
mm per uur

Weerslag mededeling

Hoe is de actuele radar in Europa? Europa in breedbeeld!
Zonbeelden? De actuele zonbeelden van Europa!

regen

zon & wolken

Radar Europa

Delen

Weerfoto's

#luiten, #klmopen, #weerslag, #rotterdam, #holland, #weerslag,

Uitleg werking basis pagina Weerslag

Onderstaand plaatje geeft uitleg over de belangrijkste onderdelen van onze website namelijk de beelden. De ene keer zal je een regenbeeld zien, dan weer een zon of wolkenbeeld en dan weer een verwachte temperatuurkaart. 1 ding hebben alle kaarten gemeen ze werken allemaal precies hetzelfde.

Linksbovenin de kaarten zit altijd dingen als navigatie (op mobiel ivm ruimtegebrek uitgeschakeld), inzoomen/uitzoomen, pauzeren en versnellen beeld. Rechtsboven op de kaart vind je altijd het tijdstip waarover het beeld gaat en helemaal rechts is de optie om de tijden (klik het icoontje met de klok aan) te zien en met je muis een specifiek tijdstip te kiezen. Klik op het middenpunt van de navigatie en je zet de automatische markering van je locatie aan of uit. Wil je meer locaties toevoegen kies dan in het menu voor "hulpmiddelen"-"stel je locatie in" om tot 3 locaties op te voeren.

Helemaal rechtsbovenin in de menubalk zijn keuze opties die betrekking hebben op dit beeld. Zit je bijvoorbeeld in radarbeelden zie je daar andere radaropties en zit je in bewolkingsbeelden te kijken zul je rechtsbovenin allerlei opties rondom bewolking en zon vinden. Tot slot onderin staat welk beeld wordt getoond.

Dit samengevat in een plaatje (klik op het plaatje voor een vergroting):